Umnožavanje i distribucija podatak s web stranice od strane treće osobe bez pismenog odobrenja nije dozvoljeno i nije pošteno prema autorima web stranica zbog uloženog truda i vremena. Rado ćemo pomoći samo pitajte!!!

Svi tekstovi, slike, GPS podaci na stranicama pripremljeni su s najvećom pažnjom. Informacije objavljene na ovom webu prikupljene su iz različitih izvora i ne možemo odgovarati za njihovu točnost.

Također ni u kom slučaju ne možemo odgovarati za štetu i nezgode bilo koje vrste nastale korištenjem GPS podataka i informacija s ovog weba. Prije korištenja opisa staza obavezno pročitajte biciklistički bonton.

Priložene karte nisu namijenjena za orijentaciju u prostoru već da prikaže izgled i konfiguraciju staze. Sve vrijednosti su orijentacione iako su pažljivo mjerene. Uz karte obavezno koristiti odgovarajuću zemljopisnu kartu područja.

Svaki nedostatak i netočnost koju primjetite molimo da nam javite, na email, kako bi upotpunili/ispravili podatke i tako osigurali što ugodniju/sigurniju vožnju biciklističkim rutama.

Zahvaljujemo se svima koji doprinose da ove stranice izgledaju ovako kako izgledaju. Sve sugestije, primjedbe, i još bolje pohvale:-), više su nego dobro došle.

Zahvaljujemo što koristite web servis Pedala! 🙂