Put pod noge – Projekt koji spaja promociju kontinentalnog turizma, društvenu mrežu i zabavu

Poštovani,

dozvolite nam da Vas upoznamo s našim višeslojnim društveno otvorenim internetski projektom http://putpodnoge.hr/ koji spaja promociju kontinentalnog turizma, društvenu mrežu i zabavu.

Promotivni dio projekta, tj naši izleti bazirani su isključivo na osobnom iskustvu, terenski obilazimo sve zanimljive i skrivene lokacije, profesionalno ih fotografiramo, a kroz razgovor s ljudima na terenu upoznajemo njihov predan rad i trud. Prikupljamo korisne informacije i unosimo ih u rapidno rastuću bazu podataka te tematski povezujemo različita odredišta (sakralni objekti, lov, sport,umjetnost, gastronomija,vino…) u izlete koje je moguće posjetiti u jednom ili dva dana.

Društveni dio projekta se sastoji od društvene mreže gdje preko registracije u društvenu mrežu povezujemo davatelje turističkih usluga sa ostatkom svijeta i stvaramo jedan prekrasan virtualni svijet zabave, putovanja, i nagrađivanja. Davatelji turističkih usluga mogu besplatno prezentirati svoje destinacije, a članovi osvajaju bodove za aktivnosti (dodavanje vlastitih sadržaja, komentiranje i ocjenjivanje) koje mogu zamijenjivati za razne nagrade, popuste, kupone i slične pogodnosti vezane uz turizam, gastronomiju i enologiju . Nagrađuje se posjetitelj mjeseca

Ako voliš Hrvatsku, daljinski u zid i — Put pod noge!
http://putpodnoge.hr/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *