Prvo biciklističko natjecanje osnovnih škola (5.-8. Razreda) grada Zaprešića – poziv svim roditeljima!

Biciklistički klub „Bumbar“ 25.svibnja 2013. s početkom u 9.00 h organizira 1. biciklističko natjecanje osnovnih škola grada Zaprešića u vožnji biciklom kroz prepreke.
Mjesto održavanja natjecanja je Trg Ivana Pavla II (popularna Šetnica).

Natjecanje se organizira za učenice i učenike od 5. do 8. razreda osnovnih škola grada Zaprešića, a dolazak natjecatelja s nastavnikom / njihovim roditeljima očekuje se do 09:00 sati. Prijave natjecatelja na info pultu te podjela startnih brojeva vršiti će se do 10:30 h, a početak natjecanja planiran je u 10:45 h. Proglašenje pobjednika svih kategorija biti će u 14:00 h.

Natjecanje se sastoji u ocjenjivanju vještine upravljanja biciklom i svladavanja prepreka na deniveliranom poligonu.

Natjecatelji se mogu prijaviti putem email adrese na info@bkbumbar.hr ili formulara za prijavu (zatražiti u školi).
Prijavu je moguće izvršiti do 25.05.2013. u 10:30 sati ujutro. Kako bi natjecatelji mogli pristupiti natjecanju, uz prijavu su dužni priložiti i pismenu suglasnost roditelja.

Nagradni fond čine medalje za prva tri plasirana u svim natjecateljskim kategorijama, a organizator je za dobitnike medalja putem sponzora osigurao i praktične prigodne nagrade. Najbrži kod prijava biti će nagrađeni majicom.

Pokrovitelji i partneri ovog natjecanja su grad Zaprešić, TZ grada Zaprešića, MUP i Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije, a sponzori Bbike shop, auto škola M.Zemljak, auto servis Cvetko, Autsajder, digitalni foto i video studio Digital –fotoland te obrt „Fuketa“. Događaj medijski pokrivaju radio Zaprešić i Zaprešićki Špigl.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *