Drava route – Biciklistički vodič Podravinom

Vožnja Podravinom nešto je najljepše što vam se u ovo doba godine može preporučiti. Iz tog razloga vam predstavljamo Drava Route – Biciklistički vodič Podravinom u izdanju Drava dokumentacijskog centra.

Ovaj opsežan vodič (2005.) upoznat će vas i provesti kroz najljepše krajolike Podravine uz rijeku Dravu biciklističkom rutom (Drava Route) u dužini od 84km. Vodič će odgovoriti na puno pitanja poput kako biciklirati Podravinom, gdje stati, što pojesti, što i kada ne propustiti.

Vodič je opremljen s 10 preciznih karata lokalnog područja s detaljnim daljinarom između najvećih naselja na Drava Route, te 190 vrhunskih fotografija naselja, prirode, muzeja, hrane. Svojom veličinom vodič je prilagođen za biciklistički ruksak ili džep hlača, spiralni uvez prikladan za pojedinačno praćenje karte lokalnog područja. Osim vožnje biciklom, vodič vas upoznaje s avanturističkom plovidbom Drava Routom i susret s tajanstvenim životinjama.

Vodič možete naručiti preko stranica  www.ddc.hr i gdje možete dobiti sve odgovore na plovidbu Dravom i Murom, granicom s republikom Mađarskom.

O izdavaču:

Drava dokumentacijski centar Koprivnica
www.ddc.hr
ddc@ddc.hr
091 20 60 400
048 220 600

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *